Малин - 3

Малин -1
                САМЫЙ  ОБЫЧНЫЙ  ОДНОЭТАЖНЫЙ  ДОМ

                С  БОЛЬШИМ  ДВОРОМ,  САДОМ  И  ОГОРОДОМ.
 
                ТАКИХ  ДОМОВ  В  МАЛИНЕ  ПОЛНЫМ-ПОЛНО

                НА  КАЖДОЙ  УЛИЦЕ  И  В  КАЖДОМ ПЕРЕУЛКЕ...


                ------------------

                МАЛИНСКИЕ  НОВОСТИ  НА  УКРАИНСКОМ  ЯЗЫКЕ.

                ------------------

                Доля м. Малин в твоїх руках!!! Лише до 1-11-2009р!!!


Не пропусти свій час!     Допоможи місту Малину!


Минув місяць з того часу, як Ви довірили мені очолити міську громаду. За цей період змогли відчути та побачити лише незначну частину реалізації запланованого. І це тільки початок. Але без визначення напрямку, в якому повинно розвиватися наше рідне місто, та без чіткого планування роботи сьогодні неможливо здійснювати програмні завдання та цілі.
Всі, кому не байдуже процвітання Малина, хто має пропозиції подальшого розвитку міста, — отримайте шанс реалізувати їх. Я звертаюсь до всієї громади із закликом об’єднати зусилля щодо розробки Статуту міста та Стратегічного плану розвитку на 2010-2015 роки з подальшим затвердженням цих документів на сесії міської ради.
Для цього висловіть письмово свої думки і бачення та надайте їх до 1 листопада ц.р. до виконавчого комітету Малинської міської ради за адресою: м. Малин, пл. Соборна 6а, каб. №112. Телефон для довідок: 5-49-51.
Ваші пропозиції будуть розглянуті, а раціональні ідеї стануть основою зазначених вище документів.
Давайте сьогодні разом визначимо, як ми повинні жити з Вами завтра.
З повагою міський голова М.І. Фещенко.

   

                ------------------------------------



                Домбровський з Малина на "Пісенному вернісажі"


Таланты Малина


Віталій Домбровський, звичайний водій із міста Малин Житомирської області, був єдиним представником від Житомирщини на XI Всеукраїнському фестивалі сучасної естради «Пісенний вернісаж», що відбувався у містечку Ворзель під Києвом.

Понад п’ятдесят учасників з усіх регіонів України змагалися у співочому таланті. Домбровському за жеребом випало виступати першим. Ведуча конкурсу заслужена артистка України Лариса Недін оголосила Віталія, назвавши його новою зіркою вітчизняної естради, справжнім відкриттям.

І справді, голос талановитого малинчанина, яким наділила його природа, своєю красою і силою зачарував навіть відомого українського тенора - маестро Володимира Гришка. У виконанні Віталія прозвучали пісні «Рідний край», «Ще не любов», які вразили слухачів майстерністю виконання.

Віталій – аматор народного мистецтва, здобуває юридичну освіту у філії університету «Україна». Він увійшов до складу дванадцяти учасників програми для виступу у гала-концерті, що відбувався 24 квітня у столичному Міжнародному палаці культури і мистецтв "Жовтневий палац".